Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Sportspel med PIX!

Köp helt enkelt ett färdigt spel nedan, eller klicka dig vidare till ditt favoritspel för att välja ett annat belopp att "PIXA!"

 • Europatipset
  128 kr
  128 rader
 • Powerplay
  108 kr
  108 rader
 • Bomben
  60 kr
  60 rader
 • Topptipset
  108 kr
  108 rader
 • Challenge
  60 kr
  6 rader
 • Topptipset
  64 kr
  64 rader

Det här är PIX!

PIX! är ett färdigt spelpaket som gör det enkelt att spela det spel du vill här på Svenska Spel Sport & Casino.

På vilka spel finns PIX!?

PIX! finns i dagsläget på Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Måltipset, trav & galopp, Powerplay, Bomben, Challenge och Matchen.

Vad kostar en PIX!?

PIX! kommer i olika storlekar till olika insatser beroende på spel, från exempelvis 32 kronor och uppåt på Stryktipset och 15 kronor och uppåt på Måltipset.

Så här spelar du PIX!

PIX! är det enkla och snabba sättet att spela på! Du väljer vilket spel du vill spela och vilken insats du vill lägga och PIX! det är klart! Har du inte tid att analysera och välja själv hur du skall spela ta hjälp av PIX! Har du inte provat hur snabbt och enkelt det är att spela en PIX!? Prova här nu!

Xperten ersätts av PIX!

För alla er som är vana vid att spela med hjälp av Xperten på våra sportspel så funkar det på samma sätt som i dag men du ska leta efter PIX! istället för Xperten. Ingenting har ändrats när det kommer till själva spelet, produkten är densamma som förut, men med nytt namn. Den som vill ha extra hjälp kan alltså ta hjälp av PIX! för alla spel framöver!

Ta hjälp av PIX!

Om du vill ha extra hjälp kan du använda PIX!. Då får du ett färdigt spel till önskad insats framtaget utifrån en kombination av lagda spel just nu, odds på matcherna och slumpen. Om du vill ändra något av de val som PIX! har gjort är detta möjligt direkt i kupongen innan du lägger ditt spel. Var i det fallet bara uppmärksam på att om du ändrar antalet tecken påverkar det kostnaden för spelet.

PIX! på trav & galopp

PIX! är helt enkelt snabbspelsvarianten av High Five!  När du vill ha extra hjälp kan PIX! komma väl till pass. Du får ett färdigt spel till den insats som du önskar utifrån en kombination av lagda spel just nu och slumpen.

Om du skulle vilja ändra något av de val som PIX! gjort, så går detta att göra direkt i kupongen innan du lägger spelet. Viktigt då att tänka på att om du skulle ändra antalet valda hästar så påverkar det kostnaden för ditt spel.

När du spelar PIX! handlar det oftast om franskt trav - men en del dagar handlar det om fransk galopp. Bonne chance - lycka till!

Här kan du välja ditt PIX!-spel

TRAV & GALOPP-spel med PIX!

 • High Five - Ett spel om högvinster
  PIX! Färdiga spel.
  Helt enkelt.
  Jackpot: 10 013 800 kr
 • Duo - Här räcker det med 2 rätt
  PIX! Färdiga spel.
  Helt enkelt.
  Startar idag 11:20

Spela enkelt med PIX!

PIX! är det enkla och snabba sättet att spela på! Du väljer vilket spel du vill spela och vilken insats du vill lägga och PIX! det är klart! Har du inte tid att analysera och välja själv hur du skall spela, ta hjälp av PIX! på Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Måltipset, trav & galopp, Powerplay, Bomben, Challenge och Matchen.

Xperten ersätts av PIX!

För alla er som är vana att spela med hjälp av Xperten på våra sportspel så funkar PIX! på samma sätt, men du ska leta efter PIX! istället för Xperten. Ingenting har ändrats när det kommer till själva spelet, produkten är densamma som förut, men med nytt namn.

Ta hjälp av PIX!

Med PIX! får du ett färdigt spel till önskad insats framtaget utifrån en kombination av lagda spel just nu, odds på matcherna och slumpen. Om du vill ändra något av de val som PIX! har gjort är detta möjligt direkt i kupongen innan du lägger ditt spel. Var i det fallet bara uppmärksam på att om du ändrar antalet tecken, så påverkar det kostnaden för spelet.

Vad kostar en PIX!?

PIX! kommer i olika storlekar till olika insatser beroende på spel, från exempelvis 4 kronor och uppåt på Stryktipset och 15 kronor och uppåt på Måltipset.

Här kan du läsa mer om PIX!